Мюнхен 1860 ще направи в неделя световна премиера на новия си екип. Това ще стане в мача срещу лидера в Бундеслигата Айнтрахт (Брауншвайг). Новата синьо-бяла фланелка вече беше показана официално от защитника на отбора Гилермо Валори, но с далеч по-голям интерес беше посрещнат същият екип, но върху изваяното тяло на Playmate 2012 на Германия 24-годишната Катрин Гьоперт от Мюнхен. Не по-малко интересно е, че самият Гийермо направо загубил ума и дума по баварската блондинка. “Казаха ми, че с нея сме хармонична двойка. Тя наистина е много симпатична и впечатляваща. По време на цялата фотосесия не успях да продумам и една дума, толкова се стъписах”, призвана испанецът пред вестник “Билд”.

Симпатията явно е взаимна. “Гилермо ми харесва много, но ми се струва, че е прекалено стеснителен. Ако ме покани, аз с удоволствие ще отида на стадиона", казва студентката, която всъщност изобщо не се интересува от футбол. "Не разбирам играта, но съм голяма почитателка на клуба. Освен това съм и спортистка, дълго време съм карала ски, седем години бях в алпийския отбор на Мюнхен 1860. Беше прекрасно”, коментира красавицата. 

 Ергенът Валори пък коментира, че не би имал нищо против блондинката да го научи да кара ски. “Още при следващата ни среща ще я помоля да ми даде няколко урока, каза той. - На всичко отгоре в договора ми с клуба няма клауза, която ми забранява да карам ски. Особено в компанията на красиви момичета.”