Серина Уилямс бе гост на едно от най-популярните американски вечерни токшоута „Jimmy Kimmel Live“, за да промотира филма „Крал Ричард“. В него Уил Смит влиза в ролята на бащата на сестрите Уилямс, повеждайки ги към върха на тенис света.

Преди това двете сестри споделиха само корицата в своите профили в Instagram, а актьорът разкри на феновете си част от тяхната обща фотосесия.

„Сюрреалистично е. Чувствам, че съм на години, на които не би трябвало да има филм за мен. Би трябвало да минат още няколко десетилетия, преди това да се случи", каза Серина.

Преди да повдигнат темата за филма, двамата с водещия Джими Кимъл коментираха и състоянието на 23-кратната шампионка от Шлема, която не е играла официален мач от Уимбълдън насам.

„Сухожилието се подобрява. Отне време. Сякаш мина цяла вечност, но вече е много по-добре.“

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Първи снимки със Серина и Винъс Уилямс. Ето ни!", написа Смит под своя пост.

Списанието със звездното трио ще бъде по будките от 12 ноември, а феновете им от своя страна споделят, че нямат търпение да прочетат интервюто им и да гледат филма, който те са създали заедно.

Филмът разказва за историята на семейство, което работи заедно, за да сбъдне една мечта.

Въпреки че оригиналното заглавие на филма е "King Richard", у нас той ще излезе под името "Методът Уилямс". Режисьор на филма е Рейналдо Маркъс Грийн. 

В официалния трейлър на филма се вижда Уил Смит, който влиза в ролята на бащата на двете сестри тенисистки. Официалното представяне на филма гласи следното: 

"Още когато дъщерите му са на 4 години, Уилямс прави план, който се състои от 78 страници за техните професионални кариери в тениса. Той започва да тренира момичетата на кортове и така бързо се разбира за таланта им от различни турнири. Сестрите Уилямс са сред най-големите имена в историята на женския тенис, а Серина дори е с 23 победи в турнирите от Големия шлем"

"Методът Уилямс" тръгва по кината на 19 ноември.