Навръх стогодишнината на "Левски", на стадион "Георги Аспарухов" може да стане истинско шоу по трибуните, но условието за това е "сините" да станат шампиони. Това на този етап изглежда трудно постижимо, с оглед играта, резултатите и класирането на отбора.

Сексапилната привърженичка на "Левски" от Пловдив Анелия Димова е решила, ако любимият й отбор я зарадва с титла, да зарадва футболистите, спортно-техническото ръководство и публиката с ритуално разсъбличане на "Георги Аспарухов". Това тя сподели пред близки приятелки, които я познават колко е луда и влюбена в "синия" отбор. Анелия, за да гледа мачовете с ЦСКА, "Ботев" (Пд) и Локо (Пд) си е взела отпуск и се е прибрала от Гърция, където живее и работи.

"Много ме ядосват в последно време любимите ми футболисти", откровена е пред "Гонг" Анелия.

"Още не съм им простила случилото се в края на миналия шампионат и това в началото на настоящия. Аз живея с идеята "Левски" и много преживявам всеки мач. Сега биха "Ботев" и ме накараха да съм щастлива, но не съм забравила срама срещу ЦСКА. Има още два мача с "червените" и искам да им го върнат боя. Аз няма да мога да ги гледам, защото си заминавам. Свърши ми отпуска и след мача с Локо (Пд) пътувам за Гърция. За капак няма да гледам и в Пловдив "Левски" заради наказанието на Локомотив. Бясна съм. Вярно е за казаното от мен, че ще се съблека на стадиона, ако "Левски" стане шампион. Ще го направя пред пълните трибуни. Имам самочувствието, че тялото ми е хубаво и ще го видят много хора. Приятелите ми във "Фейсбук" знаят, че обичам да се снимам в предизвикателни пози. Даже някои сайтове вече са публикували мои фотоси. Много ме е яд, че Йоканович си тръгна. Пожелавам успех на Здравков. От мача с "Ботев" си имам нов любимец сред футболистите. Това е изгоненият Борислав Цонев. Е, не заради това, че получи червен картон, а защото игра с дух и сърце за "Левски". Да е спокойна приятелката му, ако има такава, както и на другите играчи. Аз харесвам повече красиви жени", добави чаровната Анелия, която е активна във "Фейсбук" и повечето й снимки на корицата са свързани по някакъв начин с привързаността й към "Левски", докато профилните й фотоси в по-голямата им част са наслада за мъжете, а според признанията й и на жените.