Американският плувец Райън Лохте и годеницата му Кайла Рийд станаха родители за пръв път. Новината, че 25-годишната плеймейтка му е родила син, беше разпространена от популярния спортист в социалните мрежи.

„Досега не бях виждал да се случва чудо. До тази сутрин в 5:46 часа, когато на този свят се появи синът ни Кайдън Зейн Лохте. Не мога да спра сълзите си от щастие. Мечтата се сбъдна“, написа Лохте в профила си в инстаграм.

32-годишният Лохте, който има 12 олимпийски медала в актива си, се сгоди с Кайла през октомври миналата година. През декември двамата обявиха официално, че очакват първото си дете. Връзката им пък започна в началото на годината.

Красивата русокоса манекенка застана твърдо зад любимия си дори след шумния скандал, в който той се забърка по време на олимпиадата в Ри миналата година. Тогава той и негови съотборници се напиха здраво, потрошиха бензиностанция в Рио, след което обявиха, че са станали жертва на опит за грабеж.

Когато истината се разкри, Лохте се разкая, но независимо от това беше лишен от състезателни права да 10 месеца и трябваше да положи 20 часа обществено полезен труд. „Тогава разбрах, че имам до себе си човек, на който да се опра и това е прекрасно, каза спортистът. - Още по-хубаво е да си с някого, който няма абсолютно нищо общо с плуването и не разбира нищо от спорт.“

Кайла пък разказва как двамата се срещнали в нощен клуб в Холивуд и взаимното привличане било непреодолимо. „Сякаш нахлухме един в друг, казва красавицата. - Постоянно се държахме за ръце, не откъсвахме погледите си. Бяхме като закопчани.“

„Бях чувала от много места, че той е лекомислен и неудържим купонджия, продължава Кйла. - Освен това винаги съм била убедена, че никога няма започна връзка със спортист. Но когато се срещнахме разбрах, че той е пълната противоположност на това, което знаех за него.“

Преди да се срещне с Кайла, Райън Лохте имаше романтични връзки с победителката в конкурса „Мис Вселена“ Оливия Кулпо и с бившата съпруга на баскетболиста Денис Родман – актрисата Кармен Електра. Сега Райън казва, че е намерил душевен покой и се готви за олимпиадата през 2020 г.