Журналистът от вестник "Меридиан Мач" Теодор Борисов победи в анкетата на БЛИЦ за прогнозирането на дербито Левски - ЦСКА (1:0). Условието в допитването до колегите беше да улучат и резултата от първата част, а не само крайния му изход.

Борисов получи днес наградата си - отлежало шотландско уиски. Той спечели след жребий, тъй като и Янаки Димитров от "Тема Спорт" беше предвидил също като него, че Левски ще води с 1:0 на полувремето и ще спечели с 1:0.

"Не за първи път познавам какво ще се случи в дербито. И предишното му издание предвидих с точност - 1:0 за Левски. Често познавам мачовете от различните първенства. Редовно ме търсят за съвети, искайки ми прогнози. Аз обаче не съм любител на залозите. Ако толкова лесно ставаха нещата, вместо да работя, щях два пъти в седмицата да ходя до букмейкърския пункт, за да взема печалбата", коментира победителят Теодор Борисов.

"Разбира се, че в прогнозите трябва да имаш и известна доза късмет", добави журналистът от "Меридиан Мач".

Борисов коментира и продукцията, която "сини" и "червени" предоставиха вчера на зрителите - "За пръв път дори и от отбора-победител не са доволни от представянето си, което е показателно. Като атмосфера беше на отлично ниво, но като качество на футбола не сме очаровани."