Още преди да е стартирала световната квалификация между България и Ейре тази вечер, вече водим с 1:0. Българските журналисти и звезди защитиха достойно страната ни, след като надделяха над ирландците на футболния терен на. На комплекс “Спортна София” един срещу друг се изправиха отбор, съставен от родни звезди, сред които Емил Костадинов, Дончо Донев, Лео и Орлин (познат от група “Кафе”) и дипломатите от Ейре. Първият съдийски сигнал на срещата бе даден от очарователната съпруга на Владимир Манчев – Елеонора.

На вратата на гостите имаше обаче наш кадър в лицето на Здравко Здравков, който обаче набързо хвърли ръкавиците и се втурна в атака. В крайна сметка след две полувремена от по 20 минути нашите се оказаха победители.

Във втората среща излязоха тимовете на спортните журналисти от България и Ейре. Гостите явно бяха попрекалили с празненствата в София снощи и не показаха класа на терена. И в този двубой българите бяха по-добри и заслужено победиха, а треньорът на гостите през цялото време се забавляваше с микрофона.
В спора за третото място излязоха ирландските тимове. Според регламента двата отбора трябваше да си бият по шест дузпи, а като победител от атрактивния сблъсък излезе тимът на журналистите.

На финала един срещу друг се изправиха родните звезди и журналисти. В състава на звездите вече бе съдията Ангел Ангелов, който преди това бе надувал свирката в двубоите. Класата обаче си каза думата и звездния състав с треньор Сашо Станков разби журналистите с 4:0./БЛИЦ