Известната певица Дженифър Лопес и бейзболната легенда Алекс Родригес намериха начин да стабилизират отношенията си след слуховете за раздяла заради флирта на спортиста с риалити звездата Медисън Лекрой (на снимките по-долу).

Според светските издания в САЩ това не е първият случай, в който бейзболистът си позволява да се отклони от правия път. Латино звездата обаче явно държи на него и реши да му даде последен шанс, но с някои ограничения.

Според запознати Родригес няма право да пътува без нея, с изключение на доказани бизнес дела. Към това има условие стюардесите в самолета му да са... мъже.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Има и вечерен час при излизания с приятели, с ограничение от три напитки на вечер, за да няма оправдания, че е сторил нещо под въздействие на алкохола.

Освен това Родригес е длъжен да й предоставя телефона си за проверка по всяко време, както и да позволи да бъде следено местоположението му.

Близки до звездната двойка допълват, че бейзболистът е бил предупреден, че при само едно нарушаване на правилата, всичко между им приключва.