Дни след секс скандала в Манчестър Юнайтед, при който футболист на "червените дяволи" прави секс с момиче в тоалетна на местно заведение, а съоборници го заснеха, в интернет започна разследване около това кой е героят от непоказаните засега записи.
 
В социалните мрежи и форуми на "червените дяволи" тече дискусия, а най-честите заподозрени са трима души. Млади и неопитни, посочените имат реален шанс да провалят кариерата си.
 
Най-сериозен претендент за това да направи секс с момиче в публична тоалетна е 22-годишният Ник Пауъл. Полузащитникът се завърна след наем в Лестър, което според феновете е причина, останалите в отбора да поискат да докаже, че е смел и решителен - достойна част на колектива.
 
Другите двама са също много млади и амбициозни играчи - Люк Шоу (19) и Аднан Янузай (20). Първият живее под наем в къщата на избрания за номер 1 в историята на Висшата лига - Кристиано Роналдо, а другият преди година бе сред най-обещаващите млади играчи в света.
 
Шоу игра и получи червен картон в последния мач на "червените дяволи" (1:1 с Уест Хям), което също се тълкува от феновете като възможна последица от секс скандала.