ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Навръх  Коледа синът на Благо Георгиев от брака му с руската танцьорка на танго Есмер Омерова се сдоби с малко братче. Новороденото момченце на име Зейд едва сега бе представено в публичното пространство, след като татарката публикува първи снимки.

За съжаление, детето също ще отрасне без баща, както и Елай - синът на Благо, който не е виждал бившия български национал от години.

Есмер призна, че отново е сбъркала при избора на партньор, като нарече бащата на втория си син измамник с криминално минало. Двамата се разделили още когато Омерова била в третия месец от бременността.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Татарката роди в московска болница, където раждането струва 25 000 лева, пише HotNews.bg. Веднага след раждането бебето беше облечено в тоалети на Gucci, както гордо сподели майката, която с нетърпение очаква да се завърне на дансинга за професионалните си изяви.

Есмер и Благо се ожениха през 2015 г., а малко след това татарката забременя. Бракът им не просъществува дълго и ексфутболистът се върна у нас. За последно той е виждал сина си Елай, когато бе на не повече от 3 годинки, и според запознати детето не го познава.

Освен от Есмер, Георгиев има още 3 деца – син от Златка Райкова, както и дъщеря и син от гимнастичката Христина Витанова.