ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Нашумелият с куп авантюри, а не толкова с подвизите си по терените, футболист Алек Манолов взе на прицел моделката Веронка Борисова от Бяла Слатина, пише „Конкурент“. Изданието публикува и скандален чат между двамата, от който личат мераците на участника във „Фермата” към красавицата.

„Искам те”, „Ще те мачкам” са само част от щенията на бившия играч на Ботев (Криводол) и Чавдар (Бяла Слатина). Нападателят, който е юноша на ЦСКА, игра за клубовете от Северозапада, когато те се подвизаваха във второто ниво на професионалния футбол. През сезон 2010/2011 г. той записа 22 мача и вкара 3 попадения за клуба от Криводол в „Б” група.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Автентичността на чата е потвърден от Веронка Борисова, която споделя, че се е опитала да обясни на напористия си ухажор, че няма намерение да се вижда с него.

„Гледам си детето. Вече не сме заедно с моя съпруг, но това не означава, че имам намерение да се впускам в авантюри, ако някой си мисли подобни неща. Две години се бях отдала изцяло на семейството си, но отскоро се завърнах на подиума с гръм и трясък. За по-малко от месец участвах в два национални конкурса – „Мис Топ Модел на България 2018” и „Мис секси дупе 2018”. В първия станах „Miss East Coast Cash Club”. Имах и фотосесия, заснета от Ивайло Йосифов. Това явно е направило впечатление и станах обект на нежелано от мен внимание. Моята цел е „Мис България”, коментира Веронка Борисова пред „Конкурент”.

Моделството не е чуждо и на Алек Манолов. В началото на тази година той се появи като лице на известна българска модна къща, чиято линия беше насочена към модерните млади мъже, които държат на външния си вид и се отличават със собствен стил.