Бившата гимнастичка Верона ван де Лер печели солидно, след като решава да влезе в порно индустрията. Холандката е показателен пример за превратностите на живота. На 17 г. е обявена за най-добър спортист на годината в родината си, след като печели медали от световно и европейско първенство, на 25 се озовава в затвора... а днес е порно звезда. 

За Ван де Лер настъпват тежки времена след отказването й от спорта. Първо осъжда баща си да й върне 62 хиляди евро, които той присвоил от нея и затова родителите я изонили от дома им.

Парите й бързо свършили и тя се озовала на улицата - спяла в колата си на паркинг, хранела се в супермаркетите с храна за дегустация и накрая се озовала в затвора. През 2011 година заради връзката й с мъж на име Роби бившата гимнастичка е арестувана и осъдена за изнудване за 3000 евро на двойка, която е снимала с фотоапарат в парка. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

В затвора Ван де Лер престоява 72 дни, след което признава, че й е било много тежко и дори мислила за самоубийство.

Вече на 33 години холандката е успяла в порно индустрията, където се е превърнала в звезда и е сред най-котираните в бранша. Верона се изявява като порно актриса в популярен сайт за възрастни. Пред камерата холандката захвърля дрехите и танцува гола, радвайки мъжкото око. Споделя, че това й носи солидни доходи. 

А покъртителната история за живота й вече е вписана в автобиография, която до няколко месеца ще бъде пусната на пазара.