Моделката Ромина Тасевска е майка за пример. Носителката на титлата „Мис България“ и съпругът й Дарко Тасевски се радват на трима наследници, които отглеждат без чужда помощ в Тайланд. Както е известно, бившият футболист на Левски играе в екзотичната страна, но желае един ден да се завърне на "Герена". Основното занимание на Ромина през последните шест години е да се грижи за децата си – Дария, Давид и Антонио. Красавицата даде интервю за show.blitz.bg

- Ромина, много пъти си казвала, че искаш да бъдеш пример за майка. Успяваш ли да си достатъчно търпелива покрай грижите на трите деца?
- С времето се научих на търпение. Вече близо 6 години се занимавам основно с отглеждането и възпитанието на децата ми. Имам изградени тактики, знам от какво имат нужда, как да реагирам в определени ситуации и как да запазвам спокойствие. Ще ми се да знаех всичко това още от началото, но, уви, не беше така. Научих се на много неща покрай децата и продължавам да се уча. Това, което ме мотивира да полагам максимално добри грижи за тях, е, че именно сега е периодът, през който те се изграждат като личности и всяко мое действие и дума е от голямо значение.

- А с Дарко успявате ли да откраднете малко време за романтика – излизате ли на вечери само двамата, на почивки?…
- Доскоро Дарко играеше за отбор извън Банкок и се виждахме предимно през уикендите. По принцип вечер предпочитаме да сме у дома с децата, по-скоро обядваме заедно много често. На романтични почивки ходим само когато майка ми ни е на гости в Тайланд и може да остане с децата, а това се случва веднъж в годината. Може би и затова тези моменти са толкова приятни, когато се случат.

Цялото интервю четете на show.blitz.bg