Американският модел Керъл Алт показа секси тяло и позира топлес, въпреки че в момента е на 59 години. Американката се снима за новия брой на известното списание „Sports Illustrated“.

„По време на снимките два пъти на ден ядях спагети. Употребявах толкова много въглехидрати, че именно те ми помогнаха да вляза във форма. Постоянно тренирам и правя всичко възможно да изглеждам добре, въпреки че в края на годината ще навърша 60 години“, призна Алт.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Вече повече от 20 години Алт е половинка на легендарния руски хокеист Алексей Яшин, въпреки че двамата нямат сключен брак. Двамата започват връзката си, когато руснакът е играч на Ню Йорк Айлъндърс. Интересното е, че Яшин е с 13 години по-млад от любимата си.

Керъл Алт явно си пада по хокеисти, тъй като преди това в продължение на 13 години е била омъжена за бившия играч на Ню Йорк Рейнджърс Рон Грешнър. Моделът често се снима и в различни кино и телевизионни филми. През 90-те години тя беше известна в България с участието си в сериала „Гръм в рая“, където си партнираше на легендарния кечист Хълк Хоган.