Половинката на националния ни селекционер Лотар Матеус Йоана Тучинска сподели, че е много щастлива с германеца и му има пълно доверие.

"Запознахме се на партито в Мюнхен, което той беше организирал за 50-годишния си юбилей. Отидох там с приятели, които го познаваха. Те ме запознаха с Лотар. Успя да ме плени с усмивката си. На нея никой не може да устои", коментира пред полските медии сексапилният модел.
9_1.jpg
"Много жени се навъртат около Лотар. Аз обаче му имам доверие. Честен е с мен. Лотар е перфекционист, много е спонтанен. Той харесва Полша. Не посещаваме само стадионите. Обича да разглежда старинни сгради и да влиза в църквите. Пада си по архитектурата", добавя за любимия си Тучинска.

"Откакто тръгнахме, бях с него в Дубай, в Бразилия на тегленето на жребия за Световното, в Монако на мача за Суперкупата Барселона - Порто. Особено благодарна съм му, че осъществи една от мечтите ми. Заведе ме до Бразилия, за да видя на живо Рио де Жанейро и плажа Копакабана", хвали се още доволната полякиня.


2_h_343_bild.jpg