Турски футболист бил съпругата си в продължение на пет часа. Йондер Тураджъ малтретирал красивата си половинка, която е носителка на титлата Мис Брюксел. Турските медии публикуват днес разказа на Айше Йоздемир, която е омъжена за футболиста на Кайзериспор. Красавицата разказва, че се запознала с Йондер в социалната мрежа "Фейсбук", след като я видял по телевизията при свое посещение в Белгия. Още на втората среща Тураджъ й предложил брак, който двамата сключили на 30 март. Проблемите обаче започнали още в младоженския период. Под въздействието на алкохола Тураджъ не пестял юмруци и ритници. “Би ме от 6 до 11 часа сутринта", разказва носителката на титла за красота.

Турчинът стигнал и доста по-далеч в изискванията си към съпругата. Няколко дни след сключването на брака започнал да се меси в избора й на обличане. "Каза ми, че не иска да ме вижда с високи токчета, къси поли и впити рокли по тялото ми. А в същото време гледаше всички жени, които минаваха покрай нас и носеха високи токчета", разказва чаровната миска.

Големият скандал между двамата се дължал на липса на доверие според Айше: "Изпрати ме да си направя тест за девственост. Попитах го дали ми няма доверие, а той започна с побоя."/БЛИЦ

5_6.jpg