Секси клип, каращ и най-железните мъжки сърца да трепнат, взриви социалната мрежа в Русия. Фенки на Рубин (Казан), където играе Благо Георгиев, танцуват еротично полуголи, а телата им са нарисувани с цветовете на любимия им отбор.
 
По време на видеото красавиците се опипват и целуват, а в края разпъват плакат, на който пише "Я люблю Рубин" ("Обичам Рубин").
 
Клипът веднага бе определен от по-консервативните руснаци за най-скандалния в историята на местния футбол. Някои даже стигат по-далеч, отсичайки, че „такава идиотия не помни цяла Русия”.
 
Пресаташето на Рубин Николай Пантелеев обаче приема с усмивка критиките.
 
"Очевидно това видео е свързано с нашия конкурс, който организирахме за 14 февруари с хаштаг "# YalyublyuRubin" и в който всеки можеше да признае любовта си към Рубин. Тези момичета обаче са позакъснели...", коментира шефът на пресслужбата на руския клуб.

Във руските форуми вече е пълно със стотици мнения, в някои от които често се споменава името на Благой Георгиев. "Българинът е един от най-харесваните футболисти в нашия тим. Със сигурност този клип е посветен предимно на него", пише една от привърженичките на Рубин. Друга пък добавя: "Благо с прочутите си татуировки кара всяка една жена да погледне еротично към тялото му!"  

ЦЯЛОТО ВИДЕО, В КОЕТО ИМА МНОГО ЕРОТИКА, МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!