ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Популярната аржентинска „Инстаграм“ звезда Уанда Нара изкушава футболистите на Левски с апетитните си форми. Блондинката, която е мениджър на аржентинския нападател на Галатасарай Мауро Икарди и негова бивша половинка, от няколко дни е в Дубай.

Тя се е настанила в част от огромния комплекс „JA The Resort“, който включва общо три хотела и огромен спортен център с множество игрища за футбол, голф, тенис и други спортове. В същия комплекс от началото на месеца е настанен и Левски, който провежда зимната си подготовка за пролетния дял от шампионата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Уанда Нара публикува снимки от Дубай на профила си в социалната мрежа. От сторитата, които показва аржентинката, става ясно, че тя е настанена в същия комплекс като Левски, тъй като се вижда един добре разпознаваем басейн.

36-годишната блондинка се наслаждава на различните спа процедури и басейни в Дубай. Тя е придружавана от петте си деца. Тримата ѝ синове – Гастон, Константино и Бенедикто, са от брака ѝ с бившия футболист Макси Лопес. От връзката си с Икарди има две дъщери – Франческа и Исабела.

Според испанския журналист Хорди Мартин, една от вероятните причини за присъствието на Уанда Нара в Дубай може да бъде нападателят Кейта Балде от Спартак (Москва). Считаше се, че тя е имала връзка с футболиста още от времето, когато Балде и Мауро Икарди бяха съотборници в Интер.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК