Популярната Пейдж си позволи за първи път да коментира огромния порно скандал, в който беше замесена преди две години. Тогава в интернет се появиха видеоклипове и снимки как тя прави секс.

Кечистката призна, че всичко това я довело до нечувана депресия. Нещо повече – тя дори си мислела да сложи край на живота си.

“Не ми се излизаше от вкъщи и не исках да правя нищо. Стигнах дъното. Порноскандалът ми разби живота. Даже в главата ми се въртеше идеята да се самоубия. Успях обаче да се закрепя благодарение на хората около мен. И най-вече на една случайна среща в супермаркета. Там видях дете на 7 години. Дойде при мен момичето и ми каза, че е голяма моя фенка. Това ме вдъхнови, даде ми сила, благодарение на която излязох от черната дупка.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Казах си, че заради такива като нея трябва да продължа напред и да забравя миналото”, разкрива просълзената Пейдж, чието истинско име е Сарая-Джейд Бевис.

26-годишната мацка е англичанка и е родена в Норич, но от години живее в Сан Антонио (САЩ).

Тя се заснема в аматьорски филмчета, където прави секс с тъмнокожи мъже, участва и в сцени с лесбийки.

Пейдж не очаквала клиповете да предизвикат огромен скандал в Америка, тъй като предполагала, че няма да я разпознаят.  Мацката обаче била разкрита и медиите я побъркали с безкрайни критически материали. Повечето от феновете на кеча също я атакували в социалните мрежи.