Капитанът на румънския гранд Стяуа (Букурещ) Стяуа Сорин Гионя се забърка в страхотен секс скандал, след като жълтото издание “CanCan” пусна видео как футболистът прави секс със съпругата си Роксана. Предполага се, че кадрите са предоставени от играещият в момента в „Б” отбора футболист на Стяуа Михайца Паунел Плешан, с който Гионя е в открит конфликт, пише българският сайт за румънски футбол.

Филмът представлява първо френска любов от страна на съпругата, след което има и продължение, като всичко това е заснето и разпространено в северната ни съседка. Ударът срещу семейството на футболиста дойде точно преди важния мач на Стяуа срещу лидера в класирането Брашов.

Засегнатият национал на Румъния категорично заяви пред местните медии, че ще се разправи както подобава с жълтото изданието “CanCan”, което се е намесило в личния му живот.

Сорин Гионя e капитан на Стяуа, бе в състава на Румъния на европейското първенство през 2008 година в Австрия и Швейцария. Националът на северните ни съседи има 13 мача за родината си и 1 гол – отбелязан в контрола с Черна гора преди Евро 2008./БЛИЦ