ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата на Ню Орлийнс Пеликанс от НБА Зион Уилямс се оказа в центъра на секс скандал, който се разрази след новината, че 22-годишният спортист и приятелката му Акиима очакват първото си дете през ноември. Двамата споделиха прекрасната вест с последователите си в „Инстаграм“.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

 

Съобщението за очакваното бебе беше изместено от признанията на порно звездата Мориа Милс. Тя направи поредица от публикации в „Туитър“, в които разкрива пикантни подробности за скорошните си интимни преживявания с баскетболиста.

„Зион Уилямс, по-добре се моли и аз да не съм бременна, защото месечният ми цикъл определено закъснява. Бях с теб в Ню Орлийнс през миналата седмица, но ти не ми каза, че имаш бременна приятелка въпреки всички неща, които направих за теб“, написа 32-годишната Милс.

„Позволих ти да ме ***аш отзад толкова много пъти, а ти ми причиняваш това. Поставяш живота ми в опасност, тъй като правиш секс без предпазни средства с други жени“, допълва порно звездата.

В редица други публикации в „Туитър“ тя признава и за още сексуални практики, които са били използвани по време на креватните ѝ приключения със Зион Уилямс. При едно от тях Мориа Милс е позволила на баскетболиста да изхвърли семенната си течност в устата ѝ. Тя споделя и снимки от интимния си разговор със звездата на Ню Орлийнс Пеликанс, проведен в приложението „Snapchat“.

 

 

Зион Уилямс все още не е коментирал официално скандалните разкрития, направени от Мориа Милс. Припомняме, че той пропусна целия сезон 2021/22 в НБА заради хронична контузия. През настоящия сезон пък взе участие само в 29 срещи. Въпреки здравословните си проблеми през миналото лято баскетболистът подписа нов петгодишен договор с Ню Орлийнс Пеликанс, който е на стойност 231 милиона долара.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


Снимка: Getty Images/Guliver