Една от най-популярните руски порно звезди Любов Бушуева разказа шокираща история, свързана с бившия футболист на “Сборная” Андрей Аршавин, неговия някогашен съотборник в Зенит Владимир Бистров и трети човек на име Александър. 28-годишната актриса, която известна като Лола Тайлър от филмите за възрастни, разкри как преди години е била на крачка да прави секс с тримата, но оргията е пропаднала, защото футболистите отказали да си направят селфи с нея.

Winbet - победата е емоция! (18+)

“Бяха Андрей Аршавин, Владимир Бистров и още един, когото не бях виждала преди. Бях на почивка в Геленджик, а те на някакъв лагер. Видяха ме в един бар и ме поканиха на своята маса. Бистров не спираше да говори, докато Аршавин само вадеше пари и поръчваше. Изпихме две бутилки уиски и се качихме в стаята им. Защо да не правя секс с футболистите? Глупаво е да им отказвам", започна красавицата разказа си за "Комсомолская Правда".

"Те са известни, красиви и се грижиха добре за мен. Но тогава поисках да си направя селфи с тях за спомен и те се сковаха. Тогава третият мъж, на когото казваха Александър, ми грабна телефона и ме заплаши да не правя никакви снимки. Аз се уплаших и избягах. На другия ден се засякохме пак, но те отново отказаха да се снимам с тях”, добави блондинката.