Водещ порносайт направи оферта за правата върху името на футболен стадион. „Stripchat“, който се определя като най-голямата платформа за забавление за възрастни чрез уебкамери, предложи 15 милиона долара, за да стане официален спонсор на „Супердоум“ в Ню Орлийнс.

Съоръжението, което е с максимален капацитет от 76 468 зрители, доскоро се наричаше „Мерцедес Бенц Супердоум“, но договорът с германския автомобилен производител изтече. Затова беше обявен конкурс за нов спонсор на стадиона, където домакинските си мачове играе Ню Орлийнс Сейнтс от НФЛ.

„Опитваме да пробием в света на спорта, а това е една прекрасна възможност. Бих искал да вярвам, че „Stripchat“ може да стане част от популярния дух и карнавалите на Ню Орлийнс“, обяви пресдиректорът на сайта Макс Бенет.

Това не е е първият случай, в който популярна компания от забавленията за възрастни се опитва да пробие в спорта. През септември 2019 г. производителят на порно съдържание „BangBros“ предложи 10 милиона долара, за да постави името си на залата на баскетболния Маями Хийт.