Американката Чари Хоукинс не се запомни с успехи на световното първенство по лека атлетика в Катар, но за сметка на това впечатли с красотата си. След надпреварата феновете ѝ в социалните мрежи се увеличиха драстично, а посланията и снимките стигат до все повече хора.

Чари за пореден път плени всички с красотата си на последната си снимка, но този път остави последователте си без думи и заради посланието си.

Ето какво написа американката:

"- Хей, Чари, как така успяваш да си винаги позитивна, да си мотивирана, да изглеждаш сякаш нямаш никакви поводи за стрес?

- Аз съм човек. Понякога съм стресирана, ставам несигурна, изморявам се, разочаровам се, тъжна съм... Чувствата ми се променят, светът ми се разклаща. Но не съм специална. Всички сме хора и всеки има своите неща. Това е точната причина, поради която не се притеснявам от това, което се случва и може да ме нарани или натъжи. Това е част от живота. Това е причина да покажете на околните доброта, състрадание и благодарност. Не можем да знаете всичко, което се случва с мен. Както и аз не мога да знам това, което се случва с вас. 

Затова поемете дъх. Всичко е точно така, както трябва да бъде в личния ви свят. Ако в момента не изглежда, че всичко е перфектно, то вярвайте, че сте на правия път до мястото, където искате да бъдете. Вижте доброто. Бъдете добрите!