Нигерийските проститутки гарантираха, че ще изпълнят обещанието си за една седмица безплатен секс, ако националният отбор на страната спечели Купата на Африканските нации. Жриците на любовта обаче ще е само за играчите от тима на селекционера Стивън Кеши.

“Нямаме никакво намерение да обещаваме нещо и после да не го изпълняваме. Щом сме обявили, че ще възнаградим футболистите от националния тим с една седмица безплатен секс, когато спечелят титлата, ще го направим. Ние сме момичета, които държат на думата си. А и нашите футболни герои заслужават такава награда. Страсти мигове чакат момчетата, не се съмнявайте в това. Ние сме готови на всичко за родината си", заяви говорителката на съюза Джесика Елвис.

Някои от “членовете” на съюза на проститутките вече са заминали за ЮАР, за да подкрепят отбора. Малко след обявяването на неморалното предложение "суперорлите" победиха Дидие Дрогба и компания на четвъртфиналите. Сега им предстоят още два мача до наградата - най-малко 180 минути тежка работа, а едва след това ще им остане време за "продължения"...

Нигерия играе с Мали на полуфиналите на Купата на Африканските нации. Двубоят е днес (6 февруари) от 17:00 часа. “Супер орлите” са печелили Купата на Африканските нации два пъти в историята си. За последно това се случи през 1994 г. Първата титла на тима е от 1980 г.