ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият испански национал Жерар Пике е заявил, че няма намерение да има деца с новата си приятелка Клара Чиа Марти, заради която сложи край на 12-годишната си връзка с певицата Шакира.

Според изданието musicmundial.com, 36-годишният бивш футболист на Барселона, е изразил желание да има още деца, но не и от Клара Чиа. Това изглежда като опровержение на информацията отпреди два месеца, когато испански медии съобщиха, че двамата са купували тестове за бременност и 23-годишната блондинка е видяна с наедряло коремче.

Следящите ситуацията около интимния живот на Пике коментират, че с последните си изявления той сякаш потвърждава сензационната мълва от миналата седмица, че новото му гадже най-вероятно е бивш мъж на име Естебан, който е променил пола си.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Както е известно, Жерар Пике има двама сина от връзката си Шакира – Милан и Саша. Пред свои близки той е заявил, че иска да има и дъщеря. За нейното раждане обаче планира да се обърне към сурогатна майка, както в последните години са постъпили редица други известни футболисти. Предполага се, че първите три деца на Кристиано Роналдо са родени по същия начин.

Слуховете , че Клара Чиа Марти вероятно е трансджендър и Пике отдавна знае за това, тръгнаха от профил в социалната мрежа „Тик Ток“. Авторът на клипа показва стари снимки на Пике с мъж на име Естебан, за когото се твърди, че е Клара Чиа Марти преди операциите за смяна на пола. Счита се, че по време на живо предаване в „Инстаграм“-а на Шакира нейният син Милан е споменал, че новата приятелка на баща му е бивш мъж.

 

@shakira_reina_global Dios mio esto acda vez se pone mas bizarro pobre @shakira @clarachiaofficiel @kingsleague #wakawaka #shakira #viral #tiktok #pique #clarachia #estebanchiamarti ♬ El Gran Varón - Willie Colón