От днес до самия Хелоуин, който по традиция се празнува на 31 октомври, сайтът с рекламно лице Христо Стоичков отново намира начин да повиши емоциите на своите клиенти. Този път това се случва с нова игра с награди, които ще бъдат раздавани всеки ден до края на месеца.

До 31 октомври всеки един регистриран клиент на платформата може да се включи в нова игра, обхващаща игрите с режими на награди VIP BELL LINK и BELL LINK. Инициативата е активна в строго определен часови диапазон - между 18:00 и 20:00 часа, като всяка активност извън този диапазон няма да се отчита като квалифицираща.

Всеки един от участниците може да отвори по всяко време уебсайта и да види къде е приключил играта си в съответното дневно класиране, както и дали е успял да достигне до някоя от кеш наградите.

Тук е важно да се каже, че освен дневни класирания, има и месечно, където на разположение на потребителите са награди за местата между 1-во и 150-о.

И така, ако трябва да се направи обобщение, какво трябва да знаят потребителите, включвайки се в тази игра?

Първо, играта е в сила до 31 октомври, в определени часове - между 18:00 и 20:00.

Второ, квалифициращи са единствено игрите с режими VIP BELL LINK и BELL LINK на българския разработчик EGT Digital.

И трето, освен дневни класирания, има и генерално, където вълнението става още по-голямо.

Сайтът, чието рекламно лице е най-великият български футболист Христо Стоичков, напомня на всички, че хазартните игри са само за удоволствие и не бива да се използват като средство за забогатяване и решаване на лични финансови проблеми.