ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Майката на двете деца на Кубрат Пулев – Розали Петрова, е дъщеря на популярен бизнесмен, тясно свързан с българския спорт. Нейният баща е бившият президент на Беласица (Петрич) Костадин Лялев, съобщава „Струма“.

Въпросите относно биографията на красавицата, която плени сърцето на Кобрата, се появиха в края на миналата година, когато той съобщи, че е станал баща на момиченце, което се казва Христина. В събота пък стана ясно, че Пулев вече има и мъжки наследник – Спартак.

За новата любима на боксьора се заговори преди около 3 г., когато стана ясно за края на 12-годишния му любовен роман с фолкпевицата Андреа. Тогава за първи път се появи името на брокерката Розали Петрова от София.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Информациите гласяха, че двамата живеят заедно в имот на Кобрата, но никой не направи връзка с нейното родословно потекло от Петрич. Може би причината се крие във факта, че именитият ѝ баща по документи е Костадин Христов Петров. Той е популярен като Лялев, тъй като навремето на баща му са казвали Ристо Лялето, а прозвището се е пренесло и върху бизнесмена.

Петричанинът има три дъщери – една от първия си брак и две от втория. Втората му съпруга е Елена Халачева, дъщеря на бившия кмет на Петрич Неделко Халачев. Именно една от дъщерите му от Елена е Розали.

Костадин Петров е известен в южния град като бивш президент на футболния Беласица (Петрич) и благодетел на местния хандбалния клуб, който по негово време е 3 години шампион на България.

В първите години на демокрацията той се занимава с ресторантьорски бизнес и държи известния ресторант „Яворите“ в Петрич и механа в Банско. Впоследствие пренася бизнеса си във Варна, където живее и към момента с третата си жена.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК