Спортният отдел на Агенция БЛИЦ пожелава на всички здраве, щастие, късмет и любов. Нека новата 2015 година бъде изпълнена с мир и благоденствие, нека радостни мигове бъдат неразделна част от ежедневието ни и усмивките на близките ни да изпълват сърцата ни с любов и положителна енергия.

Дано 2015 година бъде по-благосклонна и успешна за целия български народ. Пожелаваме на спорта у нас да претърпи възход и проблемите да останат в миналото. Нека успехът на Лудогорец в Европа да бъде повторен, а силното представяне на тима да последват и останалите наши участници в Европа. Пожелаваме на футболния "Левски" да отвори нова славна страница и да забрави месеците на 100-годишния си юбилей. Кризата във волейбола, баскетбола, хандбала и всички спортове да отмине, защото нашата родина ражда таланти, които трябва да получат своя шанс да прославят България.

Нека 2015 година донесе първата за България титла от Големия шлем в тениса. Не само тя да бъде в ръцете на Григор Димитров, но и в тези на Цветана Пиронкова, която не веднъж е показвала, че може да бъде сред големите имена. Дано борбата, боксът и щангите донесат още титли и медали от големи първенства.

От 9 до 18 октомври предстои Евроволей 2015, на който България е съдомакин с Италия. Полуфиналите и финалът обаче са планирани за столичната зала "Арена Армеец". Дано дупката, в която попаднахме през 2014, да се окаже трамплин за нещо голямо през новата година.

Честита Нова година на всички българи!