Той е известен актьор и милиони фенове по света, но това, което мнозина не знаят за него е, че тръгва към върха като спортист. Холивудската звезда Джейсън Стейтъм разказва в последното си интервю за това как поддържа формата си и за първите си стъпки в скоковете във вода.

"Спортувам от 12-годишен. Най-доброто ми класиране е осмо място от еднометров трамплин, имам и 11-о в триметров. Четох, че съм се класирал 12-и на Олимпиадата в Сеул през 1988 година и много се смях, защото никога не съм участвал там. Не знам кой измисли тази лъжа, но е много забавно.

Досега не спирам да тренирам. Шест пъти седмично съм в залата. Повечето ми упражнения са със собствено тегло - катерено по въже, лицеви опори и т.н. Това е духът на старата школа, когато не е имало модерни уреди и фитнес центрове.

Отдавна не използвам тежести, защото няколко пъти се контузвах. Опитвам се да тренирам разнообразно и никога да не повтарям упражнение в рамките на тренировка", разказа Стейтъм и посъветва феновете си да тренират цялото си тяло, а не само определени негови части.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)