Легендарният бивш футболист на Барселона, Интер и Челси Самуел Ето'о е пред угрозата да влезе в затвора. Камерунецът е осъден от италианка, тъй като не плаща издръжка за дъщерята Ани, която е негова.

Ана Мария Баранка още през 2004 г. спечели дело, с което доказа, че Ето`о е баща на дъщеря й. Тяхната връзка започнала в Палма де Майорка. Двамата се запознали първо на бензиностанция, но след това задълбочили отношенията си след среща в дискотека. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През 2015 г. Баранка спечели ново дело, с което Ето'о бе задължен да плаща по 10 000 евро месечно на жената и лихви, но няколко месеца не е извадил никакви пари. Сега Ана Мария е подала жалба, а ако бъде признат за виновен, има голяма вероятност камерунецът да влезе в затвора.

Легендарният голмайстор има и още едно извънбрачно дете, за което в момента тече дело. Това е 19-годишната Ерика, плод на кратка връзка на Ето`о и родената в Кабо Верде Адилеуса до Росарио Невеш. Съдебната битка по този случай започна през миналата година. Очаква се и там да бъде присъдена издръжка на майката. 

Самуел Ето'о има две деца от съпругата си Джорджет. Това са Сиена и Лин. Те живеят с майка си в Париж. Камерунецът е баща на още две момиченца - Ани и Маели, а също така има и син на име Етиен. Това са до момента признатите от бившия футболист деца.