“Преди банята” се превръща в самостоятелно предаване по ТВ 7 и вече ще бъде излъчвано в петък. До момента то беше рубрика във “Факторът Кошлуков” в събота преди обяд. “Преди банята” е различно предаване от “Пред банята”, което върви в ефира на ТВ 7 в понеделник вечерта и също е със спортна тематика.
 
На 1 март спортното шоу “Преди банята” ще започне в 21:00 часа. Това е 45 минути преди началото на дербито в Серия “А” между Ювентус и Наполи. Томислав Русев, Николай Александров и Борис Касабов ще направят обширен анализ за изходните позиции на двата тима, ще поговорят за историята на сблъсъка и ще дадат много любопитни подробности, свързани със статистиката. След края на срещата водещите ще подарят на феновете още половин час футболни емоции.
 
До полунощ зрителите ще научат всичко за старта на родната “А” група. Ще бъдат поднесени интересни гледни точки за срещите през уикенда, които ще бъдат подплатени и с актуални новини около отборите. Специално за зрителите ще бъдат разкривани и подробности за предстоящите теми и гости в редовното издание на спортно шоу “Пред банята”, което се излъчва всеки понеделник от 20:00 часа.