Малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета, най-после се взе с футболиста Георги Коруджиев, играл за последно в Царско село. Както вече стана ясно, двойката се сгоди преди дни в Барселона, където е на почивка. Щастливите Виолета и Георги, които имат прекрасна дъщеричка, се похвалиха за събитието, публикувайки снимки в социалните мрежи. 

Любопитен факт е, че влюбените избират специална дата за годежа си - 11 декември, когато Илиана Раева и Наско Сираков отбелязаха 35 години брак. 

От последните кадри в "Инстаграм" стана ясно, че Коруджиев е паднал на колене пред Виолета до базиликата "Саграда Фамилия" - един от най-известните туристически обекти в Испания. Георги неслучайно избрал точно в любимия и на двамата град Барселона да предложи на майката на детето си. Виолета пък изобщо не са замислила и на секундата отговорила с "Да!".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Двамата изгледаха и мач на каталунците - равенството 1:1 с Тотнъм на "Камп Ноу". Коруджиев и Виолета не пропуснаха да разгледат и музея на митичния стадион, докосвайки се до отличията на "дрийм тима" начало с Христо Стоичков.

Виолета и Георги Коруджиев, който е бивш футболист на Спортист (Своге), Калиакра (Каварна), Хасково и редица други отбори, са заедно от няколко години. Преди две години малката дъщеря на Наско и Илиана дари Георги с дъщеричка. Първата им рожба беше кръстена на баба си - Илиана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Korudjiev (@georgi.korudjiev) on