Швейцарската преса не пропусна да информира за любовните афери в националния отбор на България. “Трикольорите” приемат съперника на 26 март (събота) в европейска квалификация на Националния стадион “Васил Левски”.

В едно от най-тиражните издания в Швейцария “Blick.ch” бе публикуван обширен материал за историята между Валери Божинов, Николай Михайлов, Алисия и Николета Лозанова. Материалът е със заглавие: “Секс скандал в България”. “Виждаме два езика на млади жени. Двама български футболисти с треньор Лотар Матеус (четири пъти разведен)”, пише в началото “Blick.ch”.

9.jpg

До края на материала се разказва цялата история за размяната на приятелките от страна на Ники Михайлов и Валери Божинов. Споменава се за нападките на вратаря към нападателя преди няколко дни и се уточнява, че Николай е “син на шефа Борислав Михайлов”. “Божинов не е в тима за мача с Швейцария, подозирайки, че шефът на местната асоциация е влязъл в контакт с Матеус...”. Към материала са публикувани над десетина снимки, но интересното е, че на една от тях са боксьорът Кубрат Пулев и Андреа, които в случая нямат нищо общо с футболните национали./БЛИЦ

5.jpg

7.jpg