ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мелиса Сата, доскорошната любовница на тенисиста Матео Беретини, публикува дълъг текст на един от профилите си. Тя разкрива, че е обидена на медиите заради обвиненията, че е „пристрастена към секса“.

Публикацията на 38-годишната тв водеща:

„Отново съм задължена да се защитавам пред съда на медийната инквизиция, въпреки че не съм извършила никакво престъпление и не съм се държала неморално. Не съм! Този път медиите (извинявам се на онези, които вършат журналистическата работа с коректност, съвест и добра подготовка, ако се припознаят в думите ми за другите, които търсят само печалба), във връзка с моята скорошна раздяла, не пропуснаха да ме направят героиня само и само да спечелят още едно продадена бройка или още няколко клика, определяйки ме като "пристрастена към секса“. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Сега знам, че това да пиша за себе си и да обяснявам това определение изисква огромна психологическа сила. Чувството е, че съм се катапултирала на съдебната скамейка, длъжна да се браня в тази перверзна система, в която нямам презумпция за невинност, а само престъпления, за които, ако не докажа обратното и не се защитя, ще бъда осъдена. Мислих дълго за това, че съм част от света на хората, които са имали късмета да са известни личности и трябва да внимават с инвазиите в личния си свят, но това не е първи път, в който съм задължена да защитавам себе си от твърдения, използвани, за да подстрекават мръсното подсъзнание на читателите. Не пропускате да измисляте пикантерии за мен, без да се интересувате от вредата, която ми причинявате като майка, а и като жена и личност“.

Край на цитата.

Твърденията за сексуалната ненаситност на Сата дойде от бившия ѝ съпруг – Кевин-Принс Боатенг, като тогава тя разказа следното: „Правим секс седем до десет пъти седмично. Мразя любовната игра, предпочитам да мина направо на въпроса. Харесва ми да съм отгоре, за да мога да контролирам“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!