Приятелят на Христо Стоичков от съвместния им престой в Барселона Ромарио има ново любовно завоевание, и то е доста по-младо от него. 53-годишният световен шампион с Бразилия за 1994 година заби Ана Каролине Назарио, която е 31 години по-млада от него.

Брюнетката разкри за връзката си с бившия играч на ПСВ Айндховен и Барса с публикация в „Инстаграм“, където има 21 000 последователи. Младата красавица е студентка по икономика и живее в град Флорианаполис в щата Санта Катарина.

„Любов, нищо на този свят не се случва случайно. Винаги има мотив и причина. Хората идват в живота ни с причина, за да ни покажат нещо. Ти ми показва какво е любовта. Само аз знам как се чувствам, когато съм с теб. Смесица от любов, гордост и желание!“, написа бразилката.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Ромарио, който в момента е член на бразилския парламент, винаги е твърдял, че е голям женкар. Самият той свидетелства, че в един и същи ден е прекарал през леглото си три различни жени.

„Аз на 100% изневерявам. Определям себе си като отличен женкар и в дните на върховата си слава спах с три различни жени в един ден“, признава бившият нападател, който през 2018 година завърши на четвърто място в изборите за губернатор на Рио де Жанейро.

Ромарио има 55 гола в 70 мача за Бразилия. Само Пеле, Роналдо и Неймар имат повече отбелязани попадения с екипа на „селесао“. Както е известно, бившият съотборник на Христо Стоичков твърди, че през цялата си кариера е вкарал повече от 1000 гола.