Приятелката на Диего Марадона Вероника Охеда направи спонтанен аборт. Тя е била приета в болница в аржентинската столица Буенос Айрес след припадък. Охеда не е получила сериозни наранявания, но това се е оказало достатъчно за спонтанен аборт.

Самият Марадона не е бил до нея в този момент, тъй като заедно с националния отбор на Аржентина бе в Коста Рика за контролна среща (3:2). Според доктор Карлос Пригола Вероника Охеда е била бременна в петия месец.

Тя вече е изписана от болницата, откъдето я е взел самият Марадона, който се бил завърнал в Буенос Айрес. Двамата живеят заедно от 2005 г. Преди две години Вероника също бе бременна, но пометна.

49-годишният легендарен футболист има три деца и един внук. От бившата си съпруга Клаудия Виляфане има две дъщери – Далма и Джанина. Марадона има незаконен син – 22-годишния Диего Синагро, който отказва да признае официално. От своята по-малка дъщеря Джанина Дон Диего се радва на внук, а баща на детето е нападателят на Атлетико (Мадрид) Серхио Агуеро./БЛИЦ