Приятелката на германската баскетболна звезда Дирк Новицки на Далас Маверикс от НБА имала доста тъмно минало и работела в секс клуб, твърди "Билд".

През седмицата американските и германските медии разкриха, че 37годишната бразилка Кристъл Тейлър е била арестувана от агенти на ФБР в дома на баскетболиста, докато той бил с тима си в Денвър за мач от плейофите на НБА.

Според американските медии Кристъл може би е бременна от Новицки. Още през миналата година германецът обяви, че иска да ожени за приятелката си. В домашно видео на двамата се чува как Дирк й казва: "Ти си лошо мамче".

"Лошото мамче" както се оказва има дълго криминално досие. През 1998 г. в Сейнт Чарлз (Мисури) е обвинена за фалшификация на документи, кражба и подправяне на чекове в четири случая. Получава петгодишна условна присъда, но нарушава пробацията си и от 2001 г. не се е регистрирала в полицията.

През 2004 г. в Бомонт (Тексас) плаща на зъболекар за лечение на стойност 100 000 долара с кредитна карта без покритие. При различните си провинения тя използва 8 псевдонима, като на два от тях Дебра Джонсън и Шана Мансини има издадена заповед за арест.

В Бомонт тя работела в мъжкия клуб "Плантацията", като официалната й длъжност била - сервитьорка. При проверка в кметството се оказало, че има лиценз за сексуално ориентиран бизнес.

Предполага се, че Новицки не е е предполагал за криминалното минало на своята приятелка. Все пак преди да се ожени за нея той наел частен детектив, за да проучи предишния живот на своята булка. Предполага се, че именно това е довело до ареста на Кристъл Тейлър./БЛИЦ