Възлюбената на нападателя на Портсмут Питър Крауч – Аби Кланси, преживя трудни дни в Индия. Свикналата с луксозен живот в Англия красавица проплака от липсата на условия по време на екскурзия с майка си.

Двете тръгнали за Индия, за да се разтоварят, но това се оказало кошмарна почивка за Аби.

“Моите празници обикновено преминават в това да се излегна до басейна в хубави бикини и да похапвам ягоди. Никога до сега не се бях осмелявала да пътувам в този свят, нямах опит”, каза Аби пред "Дейли стар".

На въпрос защо е предприела това пътуване, г-ца Кланси отговаря: “Направих го заради майка ми, защото сме прекалено близки с нея. Когато Пит е на тренировка или има мач, ние с мама ходим по магазините и сме постоянно заедно. Знаех, че е важно да отида с нея в Индия.”

Половинката на Крауч била втрещена от ужас и изпаднала в плач, когато покрай нея минавали много коли, мотори, камиони и дори слонове. Вторият път, когато Кланси се разплакала, дошъл, след като разбрала, че в пустинята няма 5-звезден хотел, а палатки и трябвало да яде храна, приготвена на огън.

“Бях шокирана от това, което видях. Там беше 1 милион градуса, а ние не се михме една седмица. По принцип съм силен човек, който се справя с трудности, но се държах като бебе, бях толкова уплашена”, завършва Аби Кланси./БЛИЦ