Тя е една от най-елитните проститутки в София, но поради обясними причини не пожела да разкрие своята самоличност. Работи най-древната професия повече от десетина години. Правила е секс с много известни личности, включително и с футболисти, спортисти, политици и хора от софийския хайлайф.
 
- Къде точно работите и каква е тарифата ви?
-(смее се) Не, моля ви. Разбрахме се за пълна дискретност…. Не мога да изпадам в подробности… Работя в столичен клуб, чрез който всеки, изявил желание, може да си поръча жена за вечерта или през деня. Можем да бъдем открити и в интернет. Стига човек да се поразрови малко…. Аз специално съм от така наречените ВИП-персони. Тарифата е различна, но е по-висока от стандартната.
 
-Каква е минималната цена?
-100 евро на час…
 
-Откога сте в бранша?
-От десетина години.
 
-Поне да разкрием, че сте руса…
-(прекъсва). Не, не! Моля ви!
 
-Добре… Бихте ли ни казала дали ваши клиенти са били футболисти.
-Естествено. При мен са идвали такива мъже, за които хората никога няма да предположат, че ще предпочетат проститутки. Всъщност аз не обичам тази дума. Наричам се просто жрица на любовта.
 
-Кои футболисти са били при вас и какво включва вашата програма?
-Преди около три месеца бяхме повикани в провинцията от няколко футболисти. Отидохме аз и две мои колежки. Не правихме обаче групов секс, а бяхме в различни стаи. Аз преспах с един известен играч, чието име няма да спомена. Прекарахме си прекрасно, защото той беше по-различен от останалите. Изненада ме приятно, а няма нищо по-хубаво за мен някой мъж да ме изненада. Защото повечето са еднакви. Правихме едновременно орална любов – сещате се за какво говоря, за прословутата поза „69”. Но той беше необикновен…
 
-Кой е този футболист?
- (смее се). Той не играе в България, а в чужбина.
 
-Защо не искате да назовете името му?
-Така… Не обичам да разкривам моите клиенти, особено тези, които са ме задоволили повече от добре. Този човек беше в процес на раздяла със своята…. Да кажем любима, а не съпруга.
 
-Щом е известен футболист, играе в чужбина и бил в процес на раздяла, значи това е или Благо Георгиев, или Валери Божинов. Къде играе – в Източна или в Западна Европа?
- (нов смях). Слаба съм по география…
 
-Колко ви плати?
-Двойно повече от тарифата!
 
-Добре, каква е вашата тарифа или поне ни кажете по-колко изкарвате на месец?
-Зависи… Рекордът ми е 5-6 хиляди евро на месец.
 
-С кои други футболисти сте прекарвали в леглото?
-Повече съм била с бивши футболисти, които са заможни и имат пари. Главно с разведени. С един от тях даже се чуваме тайничко от време на време, без да сме правили секс от 1-2 години. Просто си допаднахме духом.
 
-Как са футболистите в кревата като цяло?
-О, аз не деля моите клиенти на професия. Всеки е различен. Казах ви – като цяло мъжете са еднакви. Случвало се е да имат проблеми с ерекцията. Но това са нормални неща. Има обаче и такива, които нямат подобни спънки, но са „дървета” в леглото.

 
-Не са ли ви изненадали с подарък, освен с парите, които си плащат?
- О, да… Получавала съм мобилни телефони, разни бижута и подобни нещица.
ГЕРГАНА ЗАРОВА/БЛИЦ