Проститутката на Уейн Рууни - Дженифър Томпсън, отново се насочи под светлината на прожекторите. Този път обаче в устата й е съпругата на звездата на Манчестър Юнайтед - Колийн.

Причината за това са спомените с футболиста в леглото, които в днешно време я карат да се чувства неудобно. Интересното е, че за да й обърнат медиите внимание, компаньонката се... разкайва за случилото се.

"Чувствам се невероятно виновна за това, което сторих на Колийн. Тогава просто изпълнявах професионалните си задължения. Сега обаче осъзнавам какво съм направила, какво съм причинила на това семейство", коментира Томпсън.

"Вече съм майка. Тогава бях изключително наивна, не мислех за последствията, от които аз и хората около мен страдахме", добави любовницата.

От раждането на дъщеря й Изабела в началото на месец януари дамата е решила да започне напълно нов живот.

Припомняме, през 2008 година Уейн Рууни сключи брак с дългогодишната си приятелка Колийн. Година по-късно обаче нападателят започна да й изневерява с Дженифър. Той също така спал и с приятелка на любовницата си - Хелън Ууд, като се твърди за тройка. По това време Колийн Рууни беше бременна със сина им Кай.