Олимпийската треска е обзела не само спортистите и организаторите на игрите във Ванкувър, но и представителките на секс индустрията в канадския град. От най-голямата фирма за компаньонки в Канада “Carman Fox and Friends” разкриха, че са получили хиляди автобиографии и мотивационни писма от жени, желаещи да работят по време на Игрите.

Една от най-известните компаньонки в града Класи Ейнджъл обяви, че ще бачка само за досегашните си клиенти и вече е отхвърлила оферти на различни олимпийски участници. Те са предлагали по 500 долара, за да прекарат 4-6 часа в нейната компания. Повечето желаещи били от Германия, но имало и от САЩ и Източна Канада.

Най-популярната проститутка във Ванкувър Мис Джасмин пък разкри, че планира да вдигне таксата си, която в момента е 300 долара на час. В нейната програма има и “яздене на пони”, където тя носи ботуши с шпори и язди мъжа, който е със седло и юзда между зъбите си. Тя очаква повечето й клиенти да са от Германия и Англия.

Секструженичката Сузи Дейвис, която прави опит да отвори първия във Ванкувър хотел с предлагане на проститутки, съобщава, че до момента в редиците на жените от бранша са били забелязани повече от 50 нови жени./БЛИЦ