Проучване, направено навреме за старта на Шампионската лига, разкрива сексуалните практики на английските футболни запалянковци, пише в. "Дейли стар". Допитването е обхванало 4000 поклонници на футбола във Великобритания.

Резултатите показват, че докато любимият им отбор не може да се похвали с купа, феновете на Тотнъм бележат завидни резултатите в креватните игри. Внушителните 71 процента от тях твърдят, че партньорките им изпитват оргазъм всеки път, когато ги "ощастливяват", което ги прави първенци в "Секс лигата".

Втори по този показател са запалянковците на Нюкасъл (68 процента), следвани от феновете на Манчестър Юнайтед (65 процента). В дъното на Топ 10 са почитателите на Брайтън - едва 43 процента от тях могат да се похвалят, че половинките им достигат връхната точка при всеки полов акт.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В Топ 10 на "творците на редовни оргазми" намират място още запалянковците на Лестър Сити, Арсенал, Ливърпул, Манчестър Сити, Челси, Уест Хям и Борнемут.

Проучването, направено по поръчка на производителите на секс играчки LELO, е част от мисията им да окуражат двойките да споделят по-открито сексуалните си нагласи.

"Искаме хората в страната да влагат в спалнята същите страст и отдаденост, които демонстрират по отношение на футбола. Резултатите от проучването ни разкриват сериозни пролуки в качеството на сексуалния живот на родните футболни запалянковци", казва Кейт Мойл от LELO, цитирана от "Пловдив Нюз".

Определено такъв е случаят с феновете на Борнемут, които не само най-рядко докарват партньорките си до оргазъм, но и си поставят най-ниска оценка в леглото - 4,6 от 10.

Съдейки по резултатите от допитването, почитателите на Уест Хям са по-съсредоточени върху футбола, отколкото върху секса - едва 37 процента от тях се отдават на интимни страсти поне веднъж седмично, докато 19 процента изобщо не "мачкат чаршафите".

Подобни проблеми не тормозят запалянковците на шампионите Лестър Сити, които твърдят, че издържат в леглото 28 минути, следваните от феновете на Борнемут и Арсенал с по 27 минути.