Стефан Ралчев и Венета Янева – чеда на БЛИЦ и спортната журналистика, подписаха дългогодишен договор пред олтара. В контракта има множество клаузи, носещи им уют, радост, любов и топлина. Ние им желаем всичко това, плюс скорошна люлка и красиви и умни наследници.

Сватбата е историческа, защото е първа в информационна агенция БЛИЦ. Тържеството пък бе изключително в "Правец палас", изпъстрено с много емоции и веселби до ранни зори. Всички бяха щастливи – най-вече младоженците, техните кумове и родителите им. На тях, родителите, искаме да отблагодарим, че са родили, отгледали и възпитали такива млади и можещи хора! И нека Стефчо и Вени последват техния пример. Купонът нямаше да бъде такъв, какъвто бе, ако липсваше диджей Косьо, който накара всички сърца да затуптят и да излязат на дансинга.

Изпитахме огромно затруднение, докато се свържем със звездата на Барселона Лео Меси, който е любимец на Стефчо. Аржентинецът беше любезен да даде своя автограф специално за младоженеца, докато Вени получи бухалки за художествена гимнастика. Пожелахме й да ги използва само при необходимост.

БЛИЦ желае отлично прекарване на младото семейство на сватбеното им пътешествие в слънчева Испания. По-важно обаче е друго – слънчевите лъчи никога да не напускат Стефан Ралчев и Венета Янева, пардон – Ралчева!

Прегръдки от целия екип на БЛИЦ!

1_1.JPG

5.JPG

3_2.JPG

4.JPG