Защитникът на ЦСКА Иван Турицов може да се похвали с голям удар извън футболните терени. БЛИЦ разбра от сигурни източници, че националът е успял да забърше красавица, която няколко години имаше връзка с бивш играч на Левски. 

Засуканата Ева Хайдутова е новата дама в сърцето на Турицов. Сексбомбата имаше дълга авантюра със "синия" юноша Ивайло Найденов, който сега е в Локомотив (София).

Турицов и гаджето му вече няколко пъти отскачали до Черноморието, а също така са засичани заедно и в столични заведения. Защитникът на ЦСКА обаче за момента не показва Ева в "Инстаграм", където е доста активен. 

Това не е първи случай, в който цесекар взима гаджето на левскар, или обратното. Хайдутова бързо успяла да омае Турицов, който изпълнявал желанията й, глезейки я с почивки по морето.

Сексбомбата донякъде била доволна, че защитникът е предимно резерва в ЦСКА и пести сили за нея...

Хубавата Ева споделила пред приятелки, че е очарована от пълното съвпадение с това, което търсела - огромната заплата на Турицов и нейната любов към скъпите дестинации. Имала доста планове за техни романтични ваканции далеч от България.

Красавицата е загатнала за високите си изисквания на новия си възлюбен още по време на почивката им на морето с поръчки на скъпи специалитети.