Френската звезда Франк Рибери продължи със скандалното си поведение, след като получи критики за консумацията на пържола на стойност от 1200 евро. Както вече писахме, по-рано днес той гневно напсува всички "хейтъри", като преди минути крилото на Байерн излезе с нова порция нападки. Този път той ги отправи към журналистите и по-конкретно към водещата Одрю Пулвар.

"Дължа успеха си най-вече на Господ, на себе си и на тези до мен, които ме обичат и вярват в мен. А на останалите бих казал само, че сте никои", написа Рибери и продължи:

"Относно псевдожурналистите, които постоянно критикуват мен и това какво правя (последният пример е: цената на ястието, което съм консумирал): когато правя дарение (защото съм научен да дарявам, когато имам много), защо никое издание не говори за това? Не, вие предпочитате да говорите за семейните ми ваканции и да ровичкате в ежедневието ми като примерно какво съм бил ял. О, да, за тези безсмислици веднага сте на линия"

"И да сложа край на това, ще се обърна към Одрю Пулвар - известна като г-ца "ПРАВЯ С ПАРИТЕ СИ КАКВОТО СИ ИСКАМ" - с нейните очила от черупка на костенурка за 3000 евро. Надявам се да се насочиш към нещо по-добро от псевдожурналистиката, чийто представител си ти", дописа гневно французинът.

ГЕРМАНИЯ, БУНДЕСЛИГА - СЕЗОН 2018/19