Футболистите на ЦСКА отпразнуваха с шумно парти първата победа във "В" група. "Армейците" надвиха вчера с класическото 3:0 Струмска слава (Радомир), а тази нощ се отдадоха на заслужен купон, видя БЛИЦ.

Играчите на Христо Янев посетиха една от чалготеките в Студенски град, където мятаха гюбеци до сутринта. За доброто настроение на "червените" се погрижи бившата на Валери Божинов и Николай Михайлов - Алисия. Облечената изцяло в бяло фолпевица се отчете с няколко поздрава към цесекарите. Фенове на "Левски" пък подразниха врага, пожелавайки на "армейците" вечно да бъдат във "В" група.

При отсъствието на треньора Христо Янев футболистите му си позволиха да пият уиски и да пушат наргиле. Любопитното беше, че в компанията на цесекарите беше и един от любимците на Сектор "Г", който сега е част от Славия - Антон Карачанаков.

Сред празнуващите бяха предимно юноши на ЦСКА, както и опитният вратар Стоян Колев. "Армейците" са получили разрешение от треньора си да полеят победата, а днес са възнаградени с почивен ден. Първото занимание за ЦСКА за новата седмица е насрочено за утре вечер. "Червените" започват подготовка за предстоящото следващата неделя гостуване на друг кандидат за класиране в "Б" група - воденият от Николай Митов Септември (София).

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

cska_alisia3.jpg