Първият футболен двубой между отборите на Министерството на финансите и Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) завърши с резултат 9:4 за финансистите. Тимът на МФ отново имаше звездна публика в лицето на бившия национал Радостин Кишишев. Тинката надъха финансистите преди двубоя и изгледа на живо как побеждават съперника.

За Министерството на финансите играха Кирил Евтимов-капитан, Велин Пеев, Иво Ашков, Дани Миланов, Найден Личев, Кольо Атанасов и записалият дебют Иван Нейчев. Отборът на АДФИ беше представен от следната шесторка - Асен Петров, Радослав Керемидов, Йоан Андонов, Здравко Стойков, Петър Ченков и капитанът Виктор Георгиев.
 
В началните минути играчите на АДФИ бяха по-настъпателни и поведоха с 1:0 след автогол на пазилия в този момент вратата на финансистите Кольо Атанасов. Но попадението не смути МФ, скоро капитанът на финансистите възстанови равенството с ефектно воле, реализирано след ювелирен пас на Велин Пеев. Не след дълго Евтимов върна жеста на Пеев, който ефектно с пета направи 2:1. Краят на полувремето дойде при 4:1 за финансистите след два гола, дело на Личев и Дани Миланов. Втората част стартира с натиск от страна на отбора на АДФИ, но това остави доста пространство за изграждане на атаката на финансистите. С дебютни попадения се отчетоха Кольо Атанасов и Иван Нейчев. В крайна сметка последният съдийски сигнал дойде при резултат 9:4, като всеки един от футболистите на МФ записа името си сред голмайсторите. 
 
____.jpg