Уникалната промоция за Ранно изплащане за брой голове донесе много радост на стотици клиенти на сайта на WINBET през уикенда.

В рамките на промоцията, при отбелязването на два гола в рамките на първите 33 минути на дадена футболна среща, WINBET изплаща печалбите на клиентите, заложили за над 2.5 гола в нея, веднага и без значение от крайния резултат.

Тази неделя, срещата между Райо Валекано и Реал Мадрид от 25-ия кръг на испанската Ла лига завършила изненадващо 1:1, но това не попречи клиентите на сакта winbet.bg, които бяха поставили залози на пазара „Над 2.5 гола в мача“ да получат своите печалби още преди изтичането на една трета от него. След като Хоселу откри за „кралския клуб“ още в третата минута, в 27-та Раул де Томас от Райо Валекано отбеляза от дузпа изравнителния (и последен) гол в срещата, оформил крайния резултат.

Ранното изплащане за брой голове се предлага за срещите от Първа лига на България, европейските клубни турнири и елитните дивизии на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция.

Това е само едно от предложенията на WINBET в помощ на любителите на спортните залози. Сред останалите възможности за клиентите на сайта winbet.bg са Ранното изплащане при разлика от два гола в полза на даден отбор, ранно изплащане при разлика от 18 точки в срещите от Националната баскетболна асоциация (NBA), при разлика от 20 точки в мачовете от Евролигата, както и опцията за връщане на залозите при краен резултат от мача 0:0.

Пълна информация за правилата и условията на тези промоции е публикувана на сайта на WINBET.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg