Американският рапър Джей Зи разочарова феновете на Манчестър Сити, след като разкри пристрастията си към Арсенал. През миналата година съпругът на нашумялата певица Бийонсе се появи на мач на “гражданите” и това породи надежди сред привържениците на тима, че имат съмишленик в лицето музиканта.

“С удоволствие признавам, че съм фен на Арсенал. Бих искал някой ден да си поприказвам със Сеск Фабрегас и другите играчи. Искам да поканя футболистите на тима на следващия ми концерт в Англия, освен това ще им осигуря достъп зад кулисите”, обяви Джей Зи.

Сред ВИП личностите, които са фенове на Арсенал, личат имената на бившия певец на пънк групата “Секс Пистълс” Джон Лидън, барабанистът на “Куин” Роджър Тейлър и певицата Дайдо. Тя дори имаше кратка романтична връзка със Сол Кембъл при първия престой на защитника при “артилеристите”.

Сред най-популярните привърженици на Манчестър Сити са двамата братя Лиъм и Ноел Галахър от британската поп група “Оейзис”, както и бившият световен шампион по бокс за професионалисти в средната категория Рики Хатън./БЛИЦ