Капитанът на Реал (Мадрид) Раул трябва да стане баща преди Ел Класико. Дербито с Барселона е в неделя, а съпругата на играча Мамен е в последните дни на термина си. Очаква се до мача номер 7 да има семейство от седем души. Футболистът и красивата манекенка имат четири сина и най-после ще се сдобият с мечтаната дъщеря. Още по време на мача с Цюрих (1:0) снощи легендата на “белия балет” не бил съвсем концентриран, защото се притеснявал, че жена му може да започне да ражда. 

Раул и Мамен, които празнуваха десет години брак това лято, имат четири момчета. Най-големият им син Хорхе е на 9 години, следва Уго (7) и близнаците Ектор и Матео (4). Всички те носят имената на известни футболисти – Хорхе Валдано, Уго Санчес, Ектор Риал и Лотар Матеус. Интересно е какво име ще изберат за дъщеричката си.

“Отдавна мечтая за момиче. Още преди да се родят близнаците. Свикнала съм да гледам как децата ритат топката и как се бият, но искам да гледам и дете, което не е в момчешкия свят”, споделя манекенката./БЛИЦ